Le menu

Le menu

Sensoriel

  • Zalm ‘label rouge’

    Mandarijn • koolrabi • broodstengel • miso sorbet
  • Parelhoen

    Aardpeer • Japanse aardappeltjes • spruitjes • jus van karkas met cacao
  • Kweepeer

    Gekarameliseerd • Bretons zandkoekje • amandel • crème anglaise • granité van kweepeercider
  • 3 gangen

    41,00€
    + Aangepaste wijnen 20,00 €
Le menu

Vugo

  • Sint-Jakobsnoten van Boulogne

    Als tartaar • mierik • Oester van Oléron • lavas • rood vlees • jus van barbeel
  • Schelvis

    Knolselderij • Parijse champignons • dashi-bouillon • Japanse algen
  • Ω Ossenstaart

    Eendenlever • haverwortel • boekweit • gekarameliseerde look • rundsbouillon
  • Hazenrug of vis

    Vitelotte-aardappelen • hoorn-van-overvloed • bloedworst • spitskool • jus van haas
  • Assortiment kazen Confituur • gedroogde vruchten • geroosterd brood

    (7 euro ter vervanging van dessert, 14 euro als extra gerecht)
  • Kaki

    Mango • passievrucht • vanille van Madagascar • kokossorbet
  • Ω Valrhona-chocolade met pure koffie 57%

    Doyennepeer • koffie • karamel • muscovado-ijs
  • 4 gangen

    57,00€
    + Aangepaste wijnen 28,00 €
  • Ω 6 gangen : 69 euros

    72,00€
    + Aangepaste wijnen 36,00 €
Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience. Si vous continuez à utiliser ce site Web, nous supposerons que vous en êtes satisfait.
OK