Le menu
Le menu
Vugo
-
De zeebrasem
Romeinse sla • avocado • radijs • gerookte mozzarella • ansjovis sorbet -
Witte asperges van Armand en Olivier
Koolvis • wilde knolflook • tuinbonen -
Gekleurde asperges van Armand en Olivier
Sot l'y laisse • kwarteleitje • mimolette • kipjus -
Kalfsvlees
Erwten • lente-ui • panisse • dragon • kalfssap -
Assortiment kazen van Cleugnottes
(8 euro in plaats van dessert, 15 euro als extra gerecht) -
Frambozen rabarber
Confit • rijstpudding • kardemom tuile • zwarte rijst • frambozensorbet -
Valrhona Caraïbe chocolade 66 %
Gariguette aardbei • gianduja ganache • Japans koekje • cacaosorbet
-
4 GANGEN 67 € | AANGEPASTE WIJNEN 30 €
De zeebrasem • Witte asperges • Kalfsvlees • Frambozen -
6 GANGEN 88 € | AANGEPASTE WIJNEN 37 €
De zeebrasem • Witte asperges • Gekleurde asperges • Kalfsvlees • Frambozen • Chocolade