Le menu

Le menu

Vugo

  • De zeebrasem

    Romeinse sla • avocado • radijs • gerookte mozzarella • ansjovis sorbet
  • Witte asperges van Armand en Olivier

    Koolvis • wilde knolflook • tuinbonen
  • Gekleurde asperges van Armand en Olivier

    Sot l'y laisse • kwarteleitje • mimolette • kipjus
  • Kalfsvlees

    Erwten • lente-ui • panisse • dragon • kalfssap
  • Assortiment kazen van Cleugnottes

    (8 euro in plaats van dessert, 15 euro als extra gerecht)
  • Frambozen rabarber

    Confit • rijstpudding • kardemom tuile • zwarte rijst • frambozensorbet
  • Valrhona Caraïbe chocolade 66 %

    Gariguette aardbei • gianduja ganache • Japans koekje • cacaosorbet
  • 4 GANGEN 67 € | AANGEPASTE WIJNEN 30 €

    De zeebrasem • Witte asperges • Kalfsvlees • Frambozen
  • 6 GANGEN 88 € | AANGEPASTE WIJNEN 37 €

    De zeebrasem • Witte asperges • Gekleurde asperges • Kalfsvlees • Frambozen • Chocolade
Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience. Si vous continuez à utiliser ce site Web, nous supposerons que vous en êtes satisfait.
OK