Le menu

Le menu

Sensoriel

  • Kalfstong

    Kwartelei • selderij in remouladesaus • kappertjes • ansjovis • Taggiasca-olijven
  • Kabeljauwrug

    Pastinaak • honingklaver • wortel • jus met Noilly Prat • gekonfijte Charlotte-aardappelen
  • Kokosnoot

    Pompelmoes • ivoorwitte chocolade • yoghurt • sorbet van kokos met pindanoten
  • 3 gangen

    39,00€
    + Aangepaste wijnen 20,00 €
Le menu

Vugo

  • Sint-jakobsschelppen van boulogne

    In tartaar • Corsicaanse clementine • postelein • sorbet met Mikan
  • Witte koolvis

    Gegrilde prei • ratte-aardappel • oesterboter met wier • inktvisinkt
  • Ω Zwarte truffel uit de Périgord

    Gekonfijte selderij met lichtgezouten boter • tomme de Savoie • Parijse champignons
  • Ibericovarken Bellota

    Presa-schouderstuk • varkenswang • zomerspinazie • jonge ui • jus met zwarte knoflook
  • Kaaswagen • confiture • toastbrood

    (7 euro in de plaats van een dessert, 13 euro met een aanvullende maaltijd)
  • Banaan

    Emulsie van vanille • karamel • ijs banaan limoen • peterselie
  • Ω Valrhona-chocolade extra bitter 61%

    Kastanje van Aubenas • schorseneer • koffie • gekarameliseerde pecannoot
  • 4 gangen

    54,00€
    + Aangepaste wijnen 28,00 €
  • Ω 6 gangen : 69 euros

    69,00€
    + Aangepaste wijnen 34,00 €
Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience. Si vous continuez à utiliser ce site Web, nous supposerons que vous en êtes satisfait.
OK