Le menu

Le menu

Vugo

  • Kalfsvlees

    Tartaar • kokkels • petersilie • komkommer • groene zebra sorbet
  • Heilbot

    Artisjok • pijnboompitten • bresaola • zwarte knoflook • sabayon
  • Courgette bloem

    Kreeft • venkel • vadouvan • bisque
  • Iberisch varken

    Gerookt • gnocchi • aubergine • lente - ui • kalfsjus en salie
  • Assortiment kazen van Cleugnottes

    (8 euro in plaats van dessert, 15 euro als extra gerecht)
  • Framboos

    Mascarpone • vanille • chiacchiere • sorbet van verbena en basilicum
  • Chocolade Guanaja 70%

    Ganache • chocoladebiscuit • rode biet • bosbessensorbet
  • 4 GANGEN 65 € | AANGEPASTE WIJNEN 30 €

    Kalfsvlees • Heilbot • Varken • Framboos
  • 6 GANGEN 83 € | AANGEPASTE WIJNEN 37 €

    Kalfsvlees • Heilbot • Courgette bloem • Varken • Framboos • Chocolade
Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience. Si vous continuez à utiliser ce site Web, nous supposerons que vous en êtes satisfait.
OK