Le menu
Le menu
Vugo
-
Kalfsvlees
Tartaar • kokkels • petersilie • komkommer • groene zebra sorbet -
Heilbot
Artisjok • pijnboompitten • bresaola • zwarte knoflook • sabayon -
Courgette bloem
Kreeft • venkel • vadouvan • bisque -
Iberisch varken
Gerookt • gnocchi • aubergine • lente - ui • kalfsjus en salie -
Assortiment kazen van Cleugnottes
(8 euro in plaats van dessert, 15 euro als extra gerecht) -
Framboos
Mascarpone • vanille • chiacchiere • sorbet van verbena en basilicum -
Chocolade Guanaja 70%
Ganache • chocoladebiscuit • rode biet • bosbessensorbet
-
4 GANGEN 65 € | AANGEPASTE WIJNEN 30 €
Kalfsvlees • Heilbot • Varken • Framboos -
6 GANGEN 83 € | AANGEPASTE WIJNEN 37 €
Kalfsvlees • Heilbot • Courgette bloem • Varken • Framboos • Chocolade