La carte

Voorgerechten
  • Sint-Jakobsschelp de Boulogne

    23,00€
    In tartaar • Corsicaanse clementine • postelein • sorbet met Mikan
  • Halve kreeft

    25,00€
    Gegrilde prei • oesterboter met wier • inktvisinkt
  • Zwarte truffel uit de Périgord

    26,00€
    Gekonfijte selderij met lichtgezouten boter • tomme de Savoie • Parijse champignons
  • Kalfstong

    17,00€
    Kwartelei • selderij in remouladesaus • kappertjes • ansjovis • Taggiasca-olijven
Hoofdgerechten
  • Gerijpte Côte à l’os Rubia Gallega (2pers)

    pp 40,00€
    Aardappel cromesquis • wortel • spekvet lardo di Colonnata • kalfsjus met salie
  • Franse kalfszwezeriken

    33,00€
    Langoustine • jonge ui • zomerspinazie • culurgiones • jus met zwarte knoflook
  • Goudbrasem

    31,00€
    In stukjes • gekonfijte Charlotte-aardappelen • spitskool • bimi • Thaise bisque van langoustine
  • De vis van het moment

    27,00€
Nagerechten
  • Banaan

    11,00€
    Emulsie van vanille • karamel • ijs banaan limoen • peterselie
  • Kokosnoot

    11,00€
    Pompelmoes • ivoorwitte chocolade • yoghurt • sorbet van kokos met pindanoten
  • Textuur met chocolade valrhona van inspiratie van onze bakker chef

    12,00€
  • Dame blanche

    11,00€
    Vanille meringue • slagroom • chocolade valrhona
  • Kaaswagen

    13,00€
    Confiture • toastbrood
Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience. Si vous continuez à utiliser ce site Web, nous supposerons que vous en êtes satisfait.
OK