La carte
Voorgerechten
-
Sint Jakobsschelp
27,00€In carpaccio • mandarijn • oester • ponzusorbet -
Zeeduivel
26,00€Knolselderij • forel ei • lavas • witte boter
-
De runderwang
27,00€Pompoen • donut • gerookte paling • trompet van de dood -
De langoustine
31,00€Gebakken en tartaar • pompoenpitten • butternutsorbet Vadouvan
Hoofdgerechten
-
Vis van het moment
33,00€ -
De baardige
37,00€Gepocheerde • broccoli • spinazie • gerst • verjussap
-
De damhert
36,00€Hooi • cromesquis • spruitjes • artisjok • bosbessen • wildsap -
Black Angus Ossenhaas
40,00€Seizoensgroenten • bintje • oregano kalfssap
-
Het hert
41,00€Gekonfitje • wittlof • veenbessen • gepofte appel • spitskool • karkas sap -
Nagerechten
-
De kaki
12,00€Gember • kokosnoot • yuzu • kumquat sorbet -
Tulakalum Chocolade 75 %
14,00€Rode biet • feuillantijn • gianduja • cacaosorbet -
-
Dame blanche
13,00€Meringue vanille • roomijs met vanille van Madagascar • guanaja-chocolade -
Assortiment kazen van Cleugnottes
15,00€Confituur • gedroogde vruchten • geroosterd brood