Le menu

Le menu

Vugo

  • Mosselen Bouchot

    Groene zebratomaat • wakame • sorbet venkel en kerrie
  • Harder

    Koekje • krabben • butternut • bouillon van zeepok
  • Griet

    Gegrild • inktvis • gekarameliseerde knoflook • platte peterseliesaus
  • Wilde eend

    Taartje • gekonfijte dij • eendelever • ui • cèpes • jus van karkas
  • Assortiment kazen van Cleugnottes

    (8 euro in plaats van dessert, 15 euro als extra gerecht)
  • Vijg uit Solliès

    Chiboust • génoise • rozemarijn • zwarte bes sorbet
  • Caramelia chocolade 36 %

    Mascarpone • cacao • muscovado • koffie-ijs
  • 4 GANGEN 67 € | AANGEPASTE WIJNEN 30 €

    Mosselen • Harder • Wilde eend • Vijg uit Solliès
  • 6 GANGEN 89 € | AANGEPASTE WIJNEN 37 €

    Mosselen • Harder • Griet • Wilde eend • Vijg • Chocolade
Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience. Si vous continuez à utiliser ce site Web, nous supposerons que vous en êtes satisfait.
OK