Le menu

Le menu

Vugo

  • Sashi rundvlees

    Oester • lavas • robe biet • sorbet van groene appel
  • Sint Jakobsschelp

    Gegrild • lardo di Colonnata • prei • dashibouillon
  • Knolselderij

    Gekonfijt • gebakken lever • brioche • doodstrompet • selderij emulsie
  • Fazant

    Boerenkool • knolkervel • pomme dauphine • ingekookte jus
  • Assortiment kazen van Cleugnottes

    (8 euro in plaats van dessert, 15 euro als extra gerecht)
  • Corsicaanse clementine

    Kumquat • Catalaanse crème • sorbet van bloedsinaasappel
  • Carabische chocolade 66 %

    Paddelstoel • boekweit • schorseneer • karamelijs
  • 4 GANGEN 67 € | AANGEPASTE WIJNEN 30 €

    Rundvless • Sint Jakobsschelp • Fazant • Clementine
  • 6 GANGEN 89 € | AANGEPASTE WIJNEN 37 €

    Rundvlees • Sint Jakobsschelp • Knolselderij • Fazant • Clementine • Chocolade
Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience. Si vous continuez à utiliser ce site Web, nous supposerons que vous en êtes satisfait.
OK