Le menu
Le menu
Vugo
-
Sashi rundvlees
Oester • lavas • robe biet • sorbet van groene appel -
Sint Jakobsschelp
Gegrild • lardo di Colonnata • prei • dashibouillon -
Knolselderij
Gekonfijt • gebakken lever • brioche • doodstrompet • selderij emulsie -
Fazant
Boerenkool • knolkervel • pomme dauphine • ingekookte jus -
Assortiment kazen van Cleugnottes
(8 euro in plaats van dessert, 15 euro als extra gerecht) -
Corsicaanse clementine
Kumquat • Catalaanse crème • sorbet van bloedsinaasappel -
Carabische chocolade 66 %
Paddelstoel • boekweit • schorseneer • karamelijs
-
4 GANGEN 67 € | AANGEPASTE WIJNEN 30 €
Rundvless • Sint Jakobsschelp • Fazant • Clementine -
6 GANGEN 89 € | AANGEPASTE WIJNEN 37 €
Rundvlees • Sint Jakobsschelp • Knolselderij • Fazant • Clementine • Chocolade
